пʼятниця, 22 листопада 2013 08:30

У Києві проведуть унікальну виставку-конкурс
10

Арт-центр "Я. Гретера" підтримує конкурс, який на сьогодні є унікальним проектом в Україні. "Кришталева палітра 2013" — це простір, де художники віком від 16 до 30 років мають можливість продемонструвати свою творчість широкій публіці. Мета організаторів — підтримка та популяризація сучасного українського мистецтва, розкриття таланту молодих художників, заохочення їх до створення нових робіт.

"Кришталева палітра" проводиться втретє. Цього року почесним членом суддівської комісії буде переможець багатьох мистецьких конкурсів світового рівня, відомий американський художник українського походження — Олег Радван. Роботи учасників розподілені в дев'яти номінаціях: портрет, пейзаж, натюрморт, сюжетна картина, ню, нефігуратив, графіка, скульптура, актуальне мистецтво (об'єкти та інсталяції). Оргкомітетом вже відібрано та допущено до конкурсу понад 150 робіт 133 авторів.

Окрім Гран-прі конкурсу — композиції з кришталю вищої якості, передбачено приз "Глядацька симпатія". Конкурс є незалежним. Кожен відвідувач "Я. Гретера" зможе віддати голос за картину, яка сподобалась найбільше, безпосередньо на виставці, або ж на сайті арт-цетру.

Виставка триватиме з 5-го по 19 грудня. Урочисте відкриття відбудеться 4 грудня о 19:00. Арт-центр знаходиться на вулиці Вадима Гетьмана, 6 (ТРЦ "Більшовик", Блок А, 4 - поверх).

Зараз ви читаєте новину «У Києві проведуть унікальну виставку-конкурс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі