Ексклюзиви
пʼятниця, 09 грудня 2011 20:25

У Києві представили чорно-білі знімки вартістю від 11 тисяч гривень
13

Фото: Фото: Костянтин Баранов

У столичній галереї Brucie Collections триває виставка робіт італійського фотографа Стефано Ораццині. У галереї представлено три десятки чорно-білих фотографій у мінімалістичному стилі.

"Ораццині знаменитий своїми чорно-білими пейзажами та мінімалістичними сюжетами. Його виставки проходили в багатьох країнах світу. Чорно-білі фотографії цього автора поєднують мінімалізм із чуттєвим романтизмом. Ми показуємо серію присвячену Японії та серію присвячену унікальним терасам, на які фотографа надихнули рідні італійські пейзажі. Він зняв багато серій із терасами, що створюють відчуття безмежності простору, - розповіла кореспонденту Gazeta.ua куратор виставки Леонора Янка. - У нас також представлені нові роботи Стефано Ораццині, які ще ніхто не бачив. Це серія "Малі форми", на яку я б хотіла звернути увагу. Вона представлена трьома світлинами із елементами архітектурних будівель. У своїх архітектурних пошуках Стефано представляє певну геометричну складову, дає нам відчуття завершеності і лаконічності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Вінницька прийшла на виставку молодої художниці

Вартість фоторобіт стартує від 1100 євро.

"Для світлин, що мають обмежений тираж і мають великий розмір – це дуже гарна ціна. Ми надаємо сертифікат, що підтверджує яку саме копію тиражу придбано. Найдорожча з представлених робіт - "Тераса №2". Тут чорно-біла шахматка підлоги і тонкий вишуканий бордюр створюють відчуття тераси, з якої можна дивитись у нескінченість. Її вартість 1800 євро", - додала куратор.

Виставка триватиме до 23 січня.

Зараз ви читаєте новину «У Києві представили чорно-білі знімки вартістю від 11 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі