Ексклюзиви
пʼятниця, 02 грудня 2011 21:08

Олена Вінницька прийшла на виставку молодої художниці
32

Фото: фото: Жанна Мосійчук

У четвер в галереї "Мистецький простір 365" відкрили виставку Ульяни Нешевої "NoConcept".

На стінах галереї розвішані автопортретні картини художниці на різних кольорових фонах. Гості пригощаються червоним та білим вином.

"І де ж звьозди? Я хочу Чічкана побачити", - каже білява короткострижена дівчина до подружки.

"Якщо хочеш так його побачити, то забий в "гуглі", - жартує вона.

О сьомій вечора з'являється художниця Ульяна Нешева. Окрім картин, вона ще професійно фотографує.

"На творчість мене надихають різні люди, в тому числі і я сама себе надихаю. Тому й намалювала себе. Перед тим фотографувала і змальовувала в різних ракурсах. В моїх роботах нема ніякого меседжу. Просто насолоджуйтесь атмосферою і кольорами", - радить художниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На виставку буддійської культури прийшли лише жінки бальзаківського віку

Ближче до восьмої в залі з'являються співаки Вася Бондарчук, Володимир Дантес, Олена Вінницька з чоловіком Олексієм Большим. Роздивляється автопортрет художниці на червоному фоні.

"Я рідко з'являюсь на таких тусовках, бо з мистецтвом мене не асоціюють. Можливо, тому, що я не говорю, що живопис одна із моїх пристрастей. Я сама трохи малюю. Правда, жодна моя робота не витримає жодної критики. Це чисто політ душі. Вдома маю кілька картин сучасних художників. Із оригіналів це роботи Жори Ділєєва. Маю також копію мого улюбленого художника Густава Клімта", - відзначає Вінницька.

Зараз ви читаєте новину «Олена Вінницька прийшла на виставку молодої художниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі