понеділок, 29 квітня 2013 13:41

У Києві показують "еротичні" картини українських художників
11

Іван Марчук "З'явилася" (1993)
Борис Буряк "Жінка" (2013)
Михайло Деяк "Пристрасть" (2013)
Анатолій Криволап "На балконі" (2003-2013)
Микола Журавель "Оголені" (2013)

У галереї "Мистецька збірка" діє нова виставка картин українських художників. Цього разу жіноче тіло стало об'єктом зображення митців. Кубічні форми, сюрреалістичні колажі, імпресіоністичні форми та реалістичні промальовування оголеної жіночої фігури. Виставку назвали відповідно - "Український еротизм".

У всі часи еротизм - потужне і часто заборонене джерело творчого натхнення. Тема еротизму завжди була однією з найгостріших у суспільстві. Адже еротичне мистецтво виявляє найбільш природну, безпосередню і беззахисну сторону особистості, чуттєвість та приховану пристрасть.

На виставці можна побачити роботи Івана Марчука, Анатолія Криволапа, Михайла Деяка, Бориса Буряка, Миколи Журавля, Ольги Конощук та інших відомих українських художників.

"Ню та еротичні картини кращих українських художників зібрали в одній виставковій залі. Це виставка-експеримент, адже не дивлячись на розкуті погляди сучасного суспільства, тема еротики все одно залишається на грані табу" - каже Максим Волошин, директор галереї "Мистецька збірка".

Картини можна побачити до 20 травня. Галерея знаходиться на вулиці Терещенківська, 13. Працює до 18:00 (понеділок та вівторок - вихідні).

Зараз ви читаєте новину «У Києві показують "еротичні" картини українських художників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі