понеділок, 29 квітня 2013 00:22

Березовий Орел, очеретяний Вовк і 400 тис. тюльпанів – на Співочому полі відкрили "Весняну феєрію"
19

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

Справжня весна розцвіла на Співочому полі у Києві – там відкрили квіткову виставку "Весняна феєрія".

На території, площею 400 кв. м, рослинні фахівці міста висадили близько 400 тисяч тюльпанів, які вже за кілька днів мають повністю розквітнути.

Як розповіли організатори, цьогорічна виставка квітів увібрала національний колорит та оригінальність. На відвідувачів чекають ексклюзивні види тюльпанів: Double Princesse та Mix. Назви експозицій повністю відповідають тематиці виставки: "Подих весни", "Веселка", "Наутілус" тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співоче поле вкрили "килимами" з тюльпанів, нарцисів та гіацинтів

Окрасою виставки стали топіарні фігури Орла та Вовка. За інформацієї організаторів, дизайнер скульптур Василь Антропов використав для оздоблення Орла до 5 тисяч березових гілок. Кожна гілочка оброблялася спеціальним антисептичним та протипожежним розчином. А прототипом 3-метрового Вовка став герой із мультфільму "Жив-був пес". Його хутро зробили з 2 тисяч пучків очерету.

Крім фігур і квітів, для відвідувачів організували сувенірні лавки національної тематики, різні атракціони, наїдки, солодощі та інші розваги.

Киян і гостей міста також розважають аніматори, а для дітлахів створили Алею майстрів, де вони мають змогу не лише ознайомитися з гончарством, аплікацією та бісероплетінням, але й самому виготовити відповідні вироби.

"Весняна феєрія" триватиме протягом 27 квітня – 12 травня з 9.00 до 21.00. Тюльпанову виставку на Співочому полі практично відразу змінить виставка зелених автомобілів. Потім будуть тематичні квіткові виставки до 1025-річчя хрещення Русі, до Дня Незалежності тощо.

Зараз ви читаєте новину «Березовий Орел, очеретяний Вовк і 400 тис. тюльпанів – на Співочому полі відкрили "Весняну феєрію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути