пʼятниця, 09 березня 2012 00:34

У Києві поети-двотисячники читали свої найкращі вірші
11

Фото: Фото: Ольга Скороход
Богдан-Олег Горобчук
Олег Коцарев

Увечері 7 березня молоді поети-двотисячники Богдан-Олег Горобчук, Павло Коробчук та Олег Коцарев влаштували для своїх шанувальників вечір поезії. Захід відбувся у книгарні „Є" і був приурочений до п'ятиріччя виходу спільної збірки поетів „ЦІЛОДОБОВО!".

За словами організаторів, книга „ЦІЛОДОБОВО!" є чи не найвдалішим виданням поезії 2000-х років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кобзар" Шевченка перекладали румунською 31 рік

Поети читали свої давніші та нові поезії, а також ділилися творчими планами. Всю розмову супроводжували жарти та реакція глядачів, яка не завжди була очікуваною. Один зі слухачів, який, імовірно, чув поезію хлопців уперше, порадив їм бути "більш оригінальними".

Вони зазначили, що „ЦІЛОДОБОВО!" може бути не останньою їхньою спільною збіркою. А оскільки тепер вони дедалі більше часу присвячують прозі, в майбутньому читачі можуть побачити не віршовану збірку.

Красномовно, що вечір трьох поетів відбувся напередодні 8 березня. На запитання як вони ставляться до цього свята хлопці відповідали жартами. Зокрема Павло Коробчук сказав: „8 березня має бути і сьогодні, і завтра, і післязавтра. 8 березня має бути завжди!".

Зараз ви читаєте новину «У Києві поети-двотисячники читали свої найкращі вірші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі