вівторок, 21 травня 2013 16:28

У Каннах представили найскандальніший фільм конкурсу, в якому "кохаються" Майкл Дуглас та Метт Деймон
8

Фото: Фото: Reuters

Сьогодні на Каннському кінофестивалі режисер Стівен Содерберг і виконавці головних ролей Майкл Дуглас і Метт Деймон представили біографічний фільм "За канделябрами".

Картина про життя скандально відомого піаніста Владзьо Валентино Лібераче і про історію його стосунків з 17-річним Скоттом Торсоном входить до конкурсної програми фестивалю.

Стівен Содерберг запропонував Майклу Дугласу роль відомого піаніста відразу ж після зйомок "Трафіку". Актор зовсім не вмів грати на піаніно, проте за записами Лібераче зміг вивчити техніку гри. Мабуть, він зіграв найскандальнішу роль у своїй кар'єрі. Дуглас, який нещодавно зумів подолати рак горла, вдячний режисерові за те, що запропонував зіграти в його фільмі.

Скотта Торсона, коханця Лібераче, грає Метт Деймон. Це вже сьомий спільний проект актора з Содербергом. Але якщо до цього їх загальними роботами були масштабні стрічки ("Зараження", "Дванадцять друзів Оушена"), то "За канделябрами" - це недорогий фільм, від якого через специфічну тему відмовлялися студії. Тому виробництвом картини займалася компанія HBO Films.

Стівен Содерберг своїм фільмом задоволений: "Якщо це мій останній фільм, то я буду гордий цим. Тим більше, що він нагадує мені мій перший фільм "Секс, брехня і відео". З іншого боку, бачу, що стилістично я зробив крок далеко вперед у порівняно з тим фільмом. Непоганий прогрес, погодьтеся?"

Зараз ви читаєте новину «У Каннах представили найскандальніший фільм конкурсу, в якому "кохаються" Майкл Дуглас та Метт Деймон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі