пʼятниця, 19 квітня 2013 16:47

У фільмі "Трансформери-4" знімуть учасників реаліті-шоу

У фільмі "Трансформери-4" знімуть учасників реаліті-шоу

Кількох китайських акторів для фільму Майкла Бея "Трансформери 4" наберуть у ході телевізійного конкурсу талантів під назвою Transformers 4 Chinese Actor Talent Search. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Реаліті-шоу буде демонструватися на китайському телебаченні починаючи з червня 2013 року. Судити учасників конкурсу будуть, зокрема, продюсер Лоренцо ді Бонавентура і топ-менеджер компанії Paramount Меган Колліган. У ході конкурсу будуть відібрані чотири переможця. Передбачається, що ними стануть дві людини з акторським досвідом і два непрофесіонала. Всі четверо приєднаються до інших китайським акторів, яких творці "Трансформерів 4" планують залучити в проект більш традиційними методами.

Інформація про те, що четверті "Трансформери" стануть спільним американо-китайським проектом, з'явилася в пресі в квітні цього року. Попередній фільм серії, що вийшов на екрани в 2011 році, заробив в Китаї 165 мільйонів доларів США (загальні збори картини перевищили позначку в 1,1 мільярда доларів США).

У "Трансформерах 4" знімуться Джек Рейнор, Марк Уолберг і Нікола Пельтц. Картину випустять в прокат у червні 2014-го року.

Зараз ви читаєте новину «У фільмі "Трансформери-4" знімуть учасників реаліті-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі