пʼятниця, 23 жовтня 2020 00:45

У Disney з'явилась нова принцеса

Вийшов трейлер мультфільму "Рая і останній дракон" про дівчинку-воїна. Вона стане наступною діснеївською принцесою.

Колись давно люди та дракони жили разом у злагоді. На планету напали монстри клану Друун. У битві з ними загинули всі дракони. Залишився тільки один. Ніхто не знає, де він заховався від темних сил. Минуло 5 тисяч років. Друун повернулись захопити Землю. Дочка вождя Рая покидає домівку, щоб знайти останнього дракона. Має відшукати чарівний камінь, щоб повернути йому магію, за сюжетом.

У мультфільму два режисери - мексиканець Карлос Лопес Естрада та американець Дональд Холл. Останній зрежисував для Disney "Вінні Пуха" 2011-го, "Супер шістку" та "Моану". Написав сценарій для "Тарзана" 1999-го.

Автор: Deadline
  Постер мультфильму
Постер мультфильму

Сценаристами стали в'єтнамський драматург та письменник Кві Нгуєн, малайзійська продюсерка та шоураннерка Адель Лім.

У кінотеатрах "Рая і останній дракон" з`явиться в березні 2021-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Менти вчитимуть любити батьківщину. Точніше парашу - драматург

Як пише видання The Verge, головна героїня та атмосфера "Рая і останній дракон" нагадують "Аватар: легенда про Кору". Анімаційний серіал об'єднував аніме з елементами азійської та західної культур. Актриса Келлі Мері Трен, яка озвучила Раю, знімалась у двох останніх частинах "Зоряних війн". Тому в мультфільмі є кадри, що нагадують пустелю з космічної кіносаги та силует робота R2-D2.

Зараз ви читаєте новину «У Disney з'явилась нова принцеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі