середа, 17 травня 2017 19:00

У Disney вкрали нових "Піратів Карибського моря"

У  Disney вкрали нових "Піратів Карибського моря"

Із серверів голлівудської компанії Walt Disney викрали п'ятий фільм кіносаги "Пірати Карибського моря". Прем'єра картини під назвою "Мерці не розповідають казок" має відбутися 25 травня.

Викрадачі вимагають викуп за стрічку. Голова Disney Роберт Айгер не розголошує суму. Відомо лише, що платити доведеться у біткоїнах - цифровій валюті, операції з якою неможливо відмінити.


Якщо хакерів не задовольнять, то "Пірати Карибського моря-5" викладуть у безкоштовний доступ в інтернет.
Розслідуванням причин витоку інформації займається ФБР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонні Депп та Орландо Блум представили нових "Піратів Карибського моря"

Зйомки фільму "Мерці не розповідають казок" розпочались у лютому 2015 року в Австралії і тривали до червня 2015-го. У головних ролях: Джонні Депп, Гав'єр Бардем, Джефра Раш, Орландо Блум, Кая Скоделаріо, Кіра Найтлі.
Загальний бюджет фільму - $230 млн. За попередніми прогнозами, його стартові збори становитимуть 100 млн. Попередні частини "Піратів Карибського моря" зібрали в прокаті $3,7 млрд.
У Франції, Іспанії, Італії, Бразилії, В'єтнамі, Великій Британії, Німеччині, Австрії, Швейцарії, Нідерландах і Україні п'ятий фільм вийде під назвою "Пірати Карибського моря: Помста Салазара".

Зараз ви читаєте новину «У Disney вкрали нових "Піратів Карибського моря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі