Ексклюзиви
понеділок, 15 квітня 2013 14:26

У Японії на виставці покажуть 20-кілограмове намисто з перлин

Автор: Фото: japantimes.co.jp
 

У японську Осаку привезли намисто з перлів довжиною 222 метра, повідомляє Kyodo. Прикраса, вага якої становить приблизно 20 кілограмів, була виготовлена ще в 2010 році в префектурі Міе, проте в Осаці буде продемонстрована вперше.

Виставка відкриється завтра, 16 квітня. Прикрасу продавати не будуть. Її приблизна вартість навіть не називається. Для створення намиста було використано майже 28 тисяч перлин діаметром від 7,5 до 8,5 міліметри. Намисто було зібрано за три місяці.

Туристи і жителі префектури Міе, яка вважається центром виробництва перлів в Японії, допомагали працювати над прикрасою, обробляючи перлини. Після того, як вона було створена, її занесли до Книги рекордів Гіннесса як найдовше намисто з перлів у світі.

Попередній рекорд довжини намиста становив 187 метрів. Воно було виготовлено в місті Увадзіма. Перлини є символом префектури Міе. Вони навіть зображені на її емблемі, створеної в 1964 році. У префектурі є музей, присвячений культивуванню перлин.

Зараз ви читаєте новину «У Японії на виставці покажуть 20-кілограмове намисто з перлин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі