пʼятниця, 21 грудня 2012 14:47

Творці мультфільму "Містер Фріман" показали свої обличчя

Творці мультфільму "Містер Фріман" показали свої обличчя

Творці популярного в інтернеті філософського анімаційного фільму "Mr. Freeman" вперше з'явилися перед публікою.

Для цього вони випустили новий ролик під назвою "00:00:00", в якому без анімації розповіли про історію створення персонажа, його ідеї та цілі. У ролику перед камерами постали анімаційний продюсер Павло Мунтян, анімаційний режисер Володимир Пономарьов, режисер кіно Анатолій Доброжан і актор Вадим Демчог.

Про участь в проекті Вадима Демчога було відомо раніше - саме його голосом містер Фріман звертається до глядачів. Також Демчог є актором популярного серіалу "Інтерни".

У свою чергу Пономарьов заявив, що над проектом працює дуже велика кількість людей. Також Пономарьов повідомив про старт нового сезону популярного мультсеріалу і сказав, що він буде зовсім іншим.

"Починається новий сезон з новою концепцією і він буде абсолютно інший, він буде набагато розгорнутіший", - сказав він. Також творці серіалу повідомили, що спочатку він мав бути кольоровим, а сам Фріман - зеленим.

"Mr. Freeman" - анімаційний серіал, головний герой якого ділиться з користувачами своїми поглядами на світ. Перший епізод проекту вийшов 21 вересня 2009 року, а за наступні три роки з'явилося ще 18 роликів. Загальне число їх переглядів на офіційному каналі на YouTube перевищує 34 мільйони.

Зараз ви читаєте новину «Творці мультфільму "Містер Фріман" показали свої обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі