Ексклюзиви
субота, 24 жовтня 2020 00:45

Том Генкс читає новини неосвіченим американцям

Том Генкс читає новини неосвіченим американцям
Стрічка "Новини світу" розповідає про ветерана Громадянської війни та вдівця, який подорожує і розповідає неписьменному населенню новини. Фото: IMBd

Вийшов трейлер вестерну "Новини світу" з Томом Генксом у головній ролі. Знятий за однойменним романом 2016-го.

Громадянська війна в США вже 5 років як завершилася. Ветеран Джефферсон Кайл Кідд подорожує Америкою та читає новини неписьменному населенню. У Техасі зустрічає 10-річну Йоганну. Її виховує плем'я Кайова. Джефферсон вирішує знайти справжню сім'ю дівчинки. Дорогою навчає її англійської. На мандрівників нападають, Йоганну планують продати, за сюжетом.

Режисером став англієць Пол Грінграсс. 2013-го Генкс знявся в його фільмі "Капітан Філліпс". Потрапляє в полон сомалійських піратів, за сюжетом.

Прем'єру "Новини світу" в Україні запланували на 7 січня 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тім Бертон зніме серіал про сімейку Аддамс

Том Генкс став одним із перших знаменитостей, хто публічно повідомив про зараження COVID-19. Перехворів з дружиною Рітою Вілсон.

"Риті було набагато гірше, ніж мені. У неї була більш висока температура. Вона втратила почуття смаку і нюх. У мене були сильні болі в тілі і втома", - казав актор.

Зараз Генкс повернувся до зйомок. Веде переговори про участь у ремейку "Піноккіо" від Disney. Йому запропонували роль Джепетто. Режисером стрічки стане Роберт Земекіс. Співпрацював з Генксом у фільмах "Форрест Гамп" та "Вигнанець".

Зараз ви читаєте новину «Том Генкс читає новини неосвіченим американцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі