пʼятниця, 23 жовтня 2020 20:47

Тім Бертон зніме серіал про сімейку Аддамс

Тім Бертон зніме та спродюсує серіал про родину Аддамсів. Режисер найбільш відомий готичними стрічками "Едвард Руки-ножиці", "Бітлджус", "Бетмен", "Сонна лощина" та мультфільмами "Труп нареченої", "Жах перед Різдвом".

Аддамси живуть у похмурому особняку за містом. Завжди носять чорний одяг. Діти граються на кладовищі та болоті. Піддають один одного тортурам: б`ють гільйотиною та струмом. Тим часом їх батьки не вміють стримувати пристрасть. Чоловік постійно цілує руки дружини та говорить французькі пестливі слова. Попри химерність, у родині панують дружні стосунки, за сюжетом.

Автор: Pinterest
  Сімейка Адамс з фільму 1991-го. Персонажі зліва направо: Бабуся, дочка Венсдей, батько Гомес, дворецький Ларч, мати Мортиша, дядько Фестер та син Пагслі
Сімейка Адамс з фільму 1991-го. Персонажі зліва направо: Бабуся, дочка Венсдей, батько Гомес, дворецький Ларч, мати Мортиша, дядько Фестер та син Пагслі

Події розгортатимуться в наш час. Головною героїнею стане дочка сімейства Венсдей Аддамс. Від її особи буде вестися розповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець намалював диявола для мультика Disney

Сценаристами стануть Альфред Гоф і Майлз Міллар. Разом працювали над фільмами "Смертельна зброя 4" і "Людина-павук 2", телевізійними серіалами "Таємниці Смолвіля" і "Янголи Чарлі".

Поки невідомо, хто транслюватиме серіал. Наразі головним фаворитом є Netflix, але торги ще не закінчилися. Режисер веде переговори з компанією MGM, якій належать права на моторошне сімейство.

Сімейку Аддамсів вигадав американський художник Чарльз Аддамс. Протягом 50 років малював про них комікс. Виходив у газеті The New Yorker. Це була сатира на зображення ідеальної американської родини.

У 1960-х про родину виходив однойменний серіал. У 1990-х зняли два повнометражні фільми. Головні ролі виконували Анжеліка Г`юстон, Крістіна Річчі, Крістофер Ллойд.

2019-го "Родина Аддамсів" стали мультиком. Його продовження вийде у жовтні 2021-го.

Зараз ви читаєте новину «Тім Бертон зніме серіал про сімейку Аддамс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі