середа, 18 жовтня 2017 13:58

Світлана Лобода відзначає ювілей: найвідвертіші фото звабливої співачки
23

Співачка Світлана Лобода сьогодні відзначає ювілей - 35-річчя.

Світлана Лобода зараз виступає під творчим іменем LOBODA. Народилася в Києві. За словами самої артистки, в школі вона майже не вчилася, оскільки була повністю занурена в творче життя. Закінчила музичну школу по класах фортепіано, диригування та академічного вокалу.

Починала свою музичну кар'єру LOBODA з музичного колективу Капучино, продюсером якого був Віктор Дорошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матір скандальної Лободи склала депутатські повноваження

Навесні 2004 року, пройшовши кастинг, вона стала новою солісткою популярного в країнах СНД тріо ВІА Гра. Однак уже в листопаді того ж року Світлана покинула групу. Через місяць після відходу з групи Лобода випустила свій перший сингл

Лобода виступала в Кремлі, давала концерти на Першому каналі Росії, отримала премії на Ру.ТВ, виступала на весіллях і вечірках російських олігархів. .

За свою кар'єру артистка знялася не в одній відвертій фотосесії. На честь 35-річчя пропонуємо згадати найсексуальніші образи артистки.

Світлана Лобода сьогодні відзначає ювілей
Фото: listal.com

Світлана Лобода завершила американський тур в підтримку ювілейного альбому H2LO. П'ята за рахунком платівка співачки стала найуспішнішою з усієї дискографії артистки і в короткий термін досягла рекордної позначки продажів, тричі отримавши статус платинового.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода відзначає ювілей: найвідвертіші фото звабливої співачки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі