вівторок, 10 жовтня 2017 11:43

Таємний шанувальник Лободи задаровує співачку дорогими подарунками
12

Світлана Лобода
Фото: Прес-служба
Світлана Лобода
Світлана Лобода
Світлана Лобода
Світлана Лобода

Світлана Лобода завершила американський тур в підтримку ювілейного альбому H2LO. П'ята за рахунком платівка співачки стала найуспішнішою з усієї дискографії артистки і в короткий термін досягла рекордної позначки продажів, тричі отримавши статус платинового.

Свою подорож Світлана перетворила в справжню роуд-сторі, відкриваючи таємниці концертного життя на своїй сторінці в Instagram.

Як і в минулому році, концертний тур співачки почався з Нью-Йорка. "Велике яблуко" - одне з небагатьох міст світу, де Світлана відчуває повну свободу, прогулюючись вечорами по Time Square і Central Park. Співачка зізналася, що в Нью-Йорку один з кращих шопінгів в світі і вважає за краще брати речі з запасом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Світлани Лободи пішла в перший клас

Одним з нових відкриттів в Нью-Йорку для артистки став експериментальний театр Sleep No More:

"У шоу задіяні кращі актори світу, які володіють пластикою тіла до такої міри, що в якийсь момент ти починаєш сумніватися, що перед тобою жива людина. Настільки це нереально і неможливо. Sleep No More - це такий собі модерністський погляд на класичну трагедію Шекспіра "Макбет": сцена і глядацькі крісла відсутні, зате в численних кімнатах п'ятиповерхової будівлі відбуваються різні дії. Актори ходять серед публіки, будь-яка мізансцена може розігратися прямо у тебе під ногами, і глядач при цьому стає учасником, який втратив зв'язок з реальністю, - розповідає LOBODA.

Варто відзначити, що співачка відновила своє давнє захоплення - зйомку документального фото. На одному з перших концертів Світлани в турі таємний шанувальник передав артистці цінний подарунок у вигляді фотоапарата німецької марки Leica, з яким співачка не розлучалася навіть під час репетицій. Нагадаємо, що перша виставка Лободи була присвячена етнічній Індії.

Незважаючи на численні чутки про спільне дуеті співачки з казахським співаком Jah Khalib, які Світлана поки ніяк не коментує, артистка встигла заінтригувати своїх шанувальників новиною про новий сингл:

"Знайомтеся, це мій друг Саша Лев Коновалов зі своєю прекрасною дітворою. Він живе в LA і пише для мене наступний блокбастер. Сьогодні я його почула ... Друзі, тримайтеся! Скоро буде бомба ", - підписала спільний знімок LOBODA.

Завершальним містом американського туру H2LO став Сіетл, після концерту в якому співачка зробила відверте зізнання:

"Закінчено тур по Америці. Ця поїздка стала знаковою. Поставлені нові цілі, обраний вектор. Складно було припустити, що там, так далеко, живе така кількість наших прихильників. Дякую кожному, хто був в ці дні з нами ", - написала в своєму Instagram LOBODA.

Зараз ви читаєте новину «Таємний шанувальник Лободи задаровує співачку дорогими подарунками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути