вівторок, 26 січня 2021 14:53

Стартували зйомки четвертого "Тора"

Стартували зйомки четвертого "Тора"
Актор Кріс Гемсфорт виклав фото привітання місцевого населення. Танцюристи виступали для знімальної групи. 26 січня вважають датою закінчення епідемій, насильства, знищення культури тощо. Фото: Instagram

В Австралії розпочалися зйомки фільму від Marvel "Тор: любов і грім". Виконавець ролі Тора Кріс Гемсфорт опублікував в Instagram фото церемонії-зустрічі знімальної групи.

"Тор: любов і грім" режисера з Нової Зеландії Тайка Вайтіті вийде 6 травня 2022 року. Головною героїнею стане Джейн Фостер, кохана Тора. Цього разу чарівний молот разом із магічними здібностями дістануться їй. До ролі повернеться Наталі Портман.

Нещодавно стало відомо, що до акторського складу приєднався Метт Деймон. Він прибув на зйомки до Сіднея. Деймон проведе на карантині в Австралії 2 тижні. Також на карантині вже перебувають його зіркові колеги Кріс Пратт та Тесса Томпсон.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Disney заборонив відомі мультфільми через расизм

У фільмі "Тор: любов і грім" з'явиться перший бісексуальний персонаж кіновсесвіту Marvel. Це героїня стрічки Валькірія у виконанні Тесси Томпсон.

Зараз ви читаєте новину «Стартували зйомки четвертого "Тора"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі