середа, 26 вересня 2018 12:17

Стало відомо, коли вийде новий фільм з Харлі Квінн

Стало відомо, коли вийде новий фільм з Харлі Квінн
Студія Warner вибрала дату релізу для фільму "Хижі птахи" Фото: Издательство DC

Студія Warner вибрала дату релізу для фільму "Хижі птахи", де Марго Роббі знову зіграє антигероїню Харлі Квінн. Стрічка з'явиться в кінотеатрах 7 лютого 2020-го.

Персонаж Харлі Квінн вперше з'явився не в коміксах, як більшість персонажів DC, а в мультсеріалі Batman: The Animated Series в 1990-х. Її роль не повинна була бути великою. Харлі - всього лише фанатка Джокера. Психіатр лікарні "Аркхем" Харлін Квіннзель була одним з лікуючих лікарів Джокера. Зрозумівши, що дівчина виявляє до нього інтерес, негідник робив все, щоб Харлін в нього закохалася. Харлін допомогла Джокеру втекти з лікарні і стала його помічницею, надівши костюм клоунеси. У коміксі Mistah J Джокер вирішує спокутувати її в хімікатах, які роблять її шкіру білосніжною і зводять дівчину з розуму. Саме ім'я Харлі Квінн - це видозмінене ім'я Арлекіна.

Над сценарієм стрічки, яка об'єднає на великому екрані декількох супергероїнь всесвіту DC, працює Крістіна Ходсон. Кеті Янь поставить проект, а Роббі виступить в якості продюсера, пише Variety.

Подробиці сюжету відсутні. Відомо, що автори проекту візьмуть за основу концепцію оригінального коміксу, де група супергероїнь збирається в команду для боротьби зі злочинністю. У даному випадку до складу "Хижих птахів", крім Харлі Квінн, входять Чорна Канарейка, Рене Монтойя та Кассандра Кейн. Разом вони виступлять проти кримінального боса, яким, за чутками, стане бетменовскій лиходій Чорна Маска.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали відео з гримом нового Джокера

Зараз студія зайнята пошуками актрис. На різні ролі в фільмі претендують Мері Елізабет Уінстед, Крістін Міліоті, Маргарет Куеллі, Гугу Ембатe-Ро, Джерні Смоллетт, Жанель Моне, Жустін Мачадо і Роберта Коліндрес.

Зйомки картини стартують 2019-го.

Сценаристи Гленн Фікарра і Джон Рекуа розповіли, що студія Warner днями отримала від них перший варіант сценарію картини "Харлі Квінн проти Джокера".

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, коли вийде новий фільм з Харлі Квінн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі