понеділок, 24 вересня 2018 16:10

Розкрили подробиці сюжету фільму про Харлі Квін і Джокера

Розкрили подробиці сюжету фільму про Харлі Квін і Джокера
Warner Bros Фото: Warner Bros

Сценаристи Гленн Фікарра і Джон Рекуа розповіли, що студія Warner днями отримала від них перший варіант сценарію картини "Харлі Квінн проти Джокера".

"Відмінний текст вийшов. Все починається з того, що Харлі викрадає доктора Філа - американського психолога і телеведучого. Його зіграє сам доктор Філ. І все тому, що у них із Джокером проблеми у стосунках. Ми писали стрічку про відносини. Герої тут зломлені, психічно нездорові люди. Було дуже весело. Ми здали сценарій, і він усім сподобався. Але я не можу сказати, коли вони почнуть його знімати", - розповів Гленн Фікарра в інтерв'ю виданню Metro.

Фікарра зізнався, що написання цього сценарію принесло їм море задоволення. На даний момент у проекту немає точної назви, а режисерське крісло картини пустує. Студія планує випустити фільм про суперлиходіїв після сиквела "Загону самогубців", дата релізу якого поки не оголошувалася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали дату виходу фільму "Захар Беркут"

На даний момент у розробці знаходяться декілька проектів на основі коміксів DC. Крім картини про Джокері і Харлі, студія планує випустити командний фільм про супергероїнь "Хижі птахи". У вересні стартували зйомки стрічки Тодда Філліпса "Джокер" із Хоакіном Феніксом у головній ролі.

Всі проекти існують паралельно в рамках поки окремого кінопідрозділу, де одних і тих же персонажів можуть грати різні актори, а історії практично не будуть перетинатися. Таким чином, студія планує розширити всесвіт коміксів DC за допомогою нових і незвичайних історій і з застосуванням різних персонажів, частково задіяних в основний лінійці екранізацій.

Режисер фільму "Джокер" Тодд Філліпс вивісив у своєму Instagram коротке відео з Хоакіном Феніксом у гримі клоуна.

Зараз ви читаєте новину «Розкрили подробиці сюжету фільму про Харлі Квін і Джокера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі