Ексклюзиви
пʼятниця, 09 березня 2007 14:06

Солістка російського гурту "Тату" Юля Волкова прийняла іслам і вийшла заміж

Учасниця музичного гурту "Тату" Юля Волкова таємно зв"язала себе узами шлюбу. Заради свого коханого, 22-річного бізнесмена на ім"я Парвіз, Юля прийняла іслам. Роман молодих людей тривав декілька місяців і абсолютно несподівано для всіх закінчився весіллям.

Вони познайомилися випадково в гостях у спільного друга. За словами друзів, це була любов з першого погляду. Їх відносини розвивалися стрімко, і вони дуже швидко вирішили одружитися і навіть повінчатися. Щоб вийти заміж за коханого, православна Юля вирішила змінити віру і прийняти іслам.

Як розповіла близька подруга співачки, Юля разом з Парвізом виїхала в ОАЕ, де в Дубаї в мечеті їх одружили за мусульманським обрядом Никях. Мулла прочитав над їх головами священні молитви і оголосив їх подружжям.

Пробувши близько тижня в Еміратах, щасливі молодожони почали готуватися відзначити весілля. Вони відправилися до Таїланду, а вже звідти перебралися на острови Індійського океану.

За словами подруги Юля, гості летіли туди на приватному літаку. Було запрошено всього біля 100 чоловік, тільки родичі і друзі Юлі та Парвіза. З представників російського шоу-бізнесу не було нікого, навіть партнерку по групі Юля Олену Катіну на церемонію не запросили.

"Ми справді чоловік і дружина, - призналася газеті "Життя" сама Волкова. - Але мені не хотілося б зараз розповідати про своє особисте життя". Раніше в ЗМІ активно обговорювалися романи Волкової з Владом Топаловим і репером Тіматі. У співачки є дочка від колишнього бойфренда Паши Сидорова, передає ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Солістка російського гурту "Тату" Юля Волкова прийняла іслам і вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі