неділя, 01 листопада 2020 00:45

Зняли трилер про мутований коронавірус

Зняли трилер про мутований коронавірус
У 2024 році почалась пандемія вірусу Covid-23. Порушників карантину та інфікованих відсилають у концентраційні табори, за сюжетом трилеру "Співочий птах". Фото: Film

Вийшов трейлер романтичного трилеру "Співочий птах". Його спродюсував Майкл Бей, режисер "Трансформерів" та "Армагеддону".

У 2024 році почалась пандемія вірусу Covid-23. Рівень смертності перевищує 50%. Усі дотримуються самоізоляції. Порушників карантину та інфікованих відсилають у концентраційні табори. Закохані Ніко та Сара жодного разу не бачились. Спілкуються відео-дзвінками. Хлопець вирішує порушити закон, щоб нарешті побачити дівчину, за сюжетом.

Пару зіграли новозеландець Кей Джей Апа та американка Софія Карсон. Також знімались Демі Мур, Крейг Робінсон, Александра Даддаріо.

Як пише Fox News, у соціальних мережах розкритикували фільм. Назвали це "романтизацією хвороби, що не стимулює дотримуватись карантину", "способом заробити на людських стражданнях", "насмішкою над загиблими від Covid-19".

Зйомки почались у Лос-Анджелесі, в липні 2020-го. Дату виходу не повідомляють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український горор увійшов у десятку найстрашніших, за версією The New York Times

Представили трейлер серіалу за мотивами роману Стівена Кінга "Протистояння". Смертельний вірус потрапляє за межі військової лабораторії і вбиває 98% населення Землі. Ті, що вижили в результаті пандемії, приймають сторону Добра чи Зла, за сюжетом.

Зараз ви читаєте новину «Зняли трилер про мутований коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі