понеділок, 12 жовтня 2020 14:10

Людство після пандемії: представили трейлер серіалу за романом Стівена Кінга

Людство після пандемії: представили трейлер серіалу за романом Стівена Кінга
Стівен Кінг переписав спеціально для серіалу частину тексту і змінив кінцівку, щоб він краще відповідав сучасним реаліям. Фото: pixabay

Повноцінний трейлер серіалу за мотивами роману Стівена Кінга "Протистояння" вперше представили на фестивалі Comic-Con у Нью-Йорку.

Культовий роман Стівена Кінга , який вперше опублікували у 1978 році, став міні-серіалом, повідомляє Entertainment Weekly.

Студія CBS його екранізувала, а Стівен Кінг переписав спеціально для серіалу частину тексту і змінив кінцівку, щоб він краще відповідав сучасним реаліям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер "Назад у майбутнє" зняв відьом

Книга розповідає про смертельний вірус, який потрапляє за межі військової лабораторії і вбиває 98% населення Землі. Ті, що вижили в результаті пандемії, приймають сторону Добра на чолі з матінкою Ебігейл (Вупі Голдберг), або сторону Зла на чолі з Рендаллом Флегг (Александр Скарсгард). Їх протистояння вирішить долю людства. Також ролі в серіалі виконали Джеймс Марсден, Одесса Янг, Ембер Херд, Джован Адепо та ін.

У 1994 році Протистояння екранізувала студія ABC, в ній зіграли Гері Сініз, Моллі Рінгуолд, Роб Лоу та Лаура Сан Джакомо.

У новому серіалі буде дев'ять серій. Його прем'єра відбудеться на каналі CBS All Access 17 грудня.

Американський письменник Стівен Кінг у вівторок, 10 вересня, випустив нову книгу. Фантастичний трилер із елементами драми та детективу отримав назву "Інститут".

Зараз ви читаєте новину «Людство після пандемії: представили трейлер серіалу за романом Стівена Кінга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі