понеділок, 05 жовтня 2020 12:27

Режисер "Назад у майбутнє" зняв відьом

Режисер "Назад у майбутнє" зняв відьом
Режисер Роберт Земекіс обіцяє, що фільм візуально інноваційний. В проект запросив оператора та композитора, з якими створив "Форреста Гампа". Фото: Instagram.

Вийшов трейлер екранізації роману "Відьми" Роальда Даля. Режисер - творець "Форреста Гампа" та "Назад у майбутнє" Роберт Земекіс.

Наприкінці 1967 року семирічний хлопчик втрачає в автокатастрофі обох батьків. Їде жити до своєї люблячої бабусі у містечко Демополіс, штат Алабама. Сирота потрапляє в поле зору могутніх чаклунок, які хочуть знищити всіх дітей планети. За випадком долі вони перестрічаються в готелі. Верховна Відьма збирає коліжанок з усього світу, щоб втілити у життя свої підступні плани. Хлопчику доводиться стати справжнім інквізитором, за сюжетом.

Обіцяють, що фільм візуально інноваційний. У команду режисера входять оператор та композитор "Форреста Гампа". Продюсерами стали Альфонсо Куарон та Гільєрмо Дель Торо. Останній відомий за фільмами "Лабіринт Фавна", "Блейд 2", "Хеллбой", "Тихоокеанський рубіж", "Хоббіт: Пустка смога", "Багряний пік", "Форма води". Куарон був продюсером його фільму "Лабіринти Фавна". Сам отримав "Оскар" за режисерську та операторську роботи у чорно-білій стрічці "Рома". Зняв 3-тю частину серії про Гаррі Поттера "Гаррі Поттер і в'язень Азкабану" та один з найбільш комерційно успішних мексиканських фільмів "І твою маму теж".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джордж Мартін назвав найгіршу сцену "Гри престолів"

Роль Верховної Відьми виконала Енн Гетевей, бабусі головного героя - Октавія Спенсер. Також у фільмі з`являться Стенлі Туччі та Кріс Рок.

В Україні "Відьми" виходять 29 жовтня.

Роальд Даль - письменник з Уельсу, жив і працював неподалік Лондона. Найбільш відомий казково-фантастичними творами для дітей. Це "Чарлі та шоколадна фабрика", "Матильда", "Відьми", "Великий Дружній Велетень", "Джеймс і гігантський персик", "Незрівнянний містер Фокс". Найчастіше у своїх творах письменник засуджує поганих батьків. "Діти знають, що я на їхньому боці", - казав Роальд Даль.

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Назад у майбутнє" зняв відьом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі