Ексклюзиви
понеділок, 13 січня 2014 13:30

Серіал "Пуститися берега" двічі нагородили "Золотими глобусами"

Автор: Фото: Reuters
  Актори та продюсер серіалу «Пуститися берега» на церемонії вручення «Золотого глобуса»
Актори та продюсер серіалу «Пуститися берега» на церемонії вручення «Золотого глобуса»
"Пуститися берега" визнали кращим драматичним телесеріалом на церемонії вручення премії "Золотий глобус", що проходила в Лос-Анджелесі.

"Пуститися берега", показ якого завершився восени 2013 року, раніше кілька разів висувався на "Золотий глобус" в номінації "кращий драматичний серіал", проте нагороди діставалися іншим претендентам. У 2014 році на "Золотий глобус" в категорії "кращий драматичний телесеріал" крім "Пуститися берега" претендували: "Абатство Даунтон", "Гарна дружина", "Картковий будиночок" і "Майстри сексу".

Брайан Кренстон, який зіграв Уолтера Уайта в серіалі "Пуститися берега", отримав "Золотий глобус" в номінації кращий актор драматичного телесеріалу. Кренстон за цю роль висувався на "Золотий глобус" чотири роки поспіль, проте лише зараз отримав нагороду.

Кращою актрисою в драматичному телесеріалі була визнана Робін Райт за роль в "Картковому будиночку". У категорії "кращий комедійний серіал" переміг "Бруклін 9-9". На премію в цій номінації також претендували: "Теорія Великого вибуху", "Дівчатка", "Американська сімейка" та "Парки і зони відпочинку".

Премія "Золотий глобус" присуджується роботам як у галузі кіно, так і телебачення. У "Золотого глобуса" існує поділ за жанрами - на драматичні і комедійні фільми/серіали. Премії в акторських номінаціях вручаються окремо для теле- та кіноробіт драм і комедій.

Зараз ви читаєте новину «Серіал "Пуститися берега" двічі нагородили "Золотими глобусами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі