четвер, 16 квітня 2015 13:49

Серіал "Помаранчевий - новий чорний" продовжено на четвертий сезон

Серіал "Помаранчевий - новий чорний" продовжено на четвертий сезон

Компанія Netflix оголосила про продовження серіалу "Помаранчевий - новий чорний" на четвертий сезон, який вийде в 2016 році, повідомляє Variety.

Третій сезон телепроекту при цьому ще не вийшов на екрани. Його прем'єра запланована на 12 червня. Заява Netflix про продовження серіалу збіглося з виходом нового трейлера третього сезону.

За словами представників Netflix, "Помаранчевий - новий чорний" є одним з найпопулярніших телепроектів в VOD-сервісі. Компанія не публікує точні дані по числу переглядів контенту.

"Помаранчевий - новий чорний" отримав понад 20 премій, включаючи три нагороди "Еммі". Телепроект сценарієм і продюсуванням якого займається Дженджи Коен, поставлений за мотивами мемуарів Пайпер Керман. За сюжетом, респектабельна мешканка Брукліна потрапляє у жіночу в'язницю, коли поліція з'ясовує, що кілька років тому вона перевезла через кордон наркотики на прохання своєї коханки.

Зараз ви читаєте новину «Серіал "Помаранчевий - новий чорний" продовжено на четвертий сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі