вівторок, 06 липня 2010 10:38

Сергій Безруков зіграє Володимира Висоцького

Сергій Безруков зіграє Володимира Висоцького

Петро Буслов, котрий зняв "Бумер", виступить в ролі режисера нової картини, присвяченої Володимиру Висоцькому, повідомляє "Комсомольська правда".

Головну роль в картині, яка отримала робочу назву "Висоцький: Слава богу, я живий", виконає Сергій Безруков. Повний акторський склад картини буде оголошено 28 липня 2010 року - в 30-ті роковини похорону Висоцького. За даними видання, виробництвом картини займеться компанія Monumental Pictures - підрозділ Sony Pictures Entertainment Russia.

Сценаристом картини виступить син актора і музиканта Микита Висоцький. Дія фільму розгорнеться влітку 1979 року - тоді у Володимира Висоцького стався серцевий напад просто на концерті в Бухарі, внаслідок чого він пережив клінічну смерть.

Примітно, що робота над проектом почалася ще в 2009 році. Спочатку режисером повинен був виступити Ігор Волошин, який зняв картину "Олімпус Інферно". У березні 2010 стало відомо, що перший етап зйомок фільму "Чорна людина" (саме так тоді називався проект), що складається з чотирьох серій, завершений.

Трохи пізніше, проте, проект був припинений. Вже тоді ходили чутки, що режисерське крісло займе Буслов. Тепер ця інформація підтвердилася. Примітно, що Безруков повинен був грати Висоцького і в першому проекті.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Безруков зіграє Володимира Висоцького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі