середа, 12 травня 2010 17:26

"Бригаду-2" зніматимуть в Чорногорії

"Бригаду-2" зніматимуть в Чорногорії

У продовженні серіалу "Бригада" з'явиться новий герой - зірка "Бумера" Сергій Горобченко.

Знімати "Бригаду-2" почнуть в середині літа в Чорногорії. Відомо, що до головних героїв - Сергія Безрукова, Дмитра Дюжева, Павла Майкова і Володимира Вдовиченка - тепер приєднається ще і Сергій Горобченко ("Бумер").

"Мене поки в новий фільм не запрошували, - розповіла актриса Валентина Телічкіна, котра зіграла в "Бригаді" маму головного героя - Саші Білого. - Але якщо покличуть, звісно, погоджуся, адже це дуже яскрава кіноробота. Щоправда, в першій частині моя героїня померла... Але там майже всі головні герої померли, тому, думаю, це буде не стільки продовження, скільки зовсім інший серіал, з новими персонажами і сюжетом. А старих героїв якщо і воскресять, то точно не на головні ролі".

За попереднім сценарієм головний "бригадир" Саша Бєлов повернеться в серіал всього на декілька хвилин, а всі події в "Бригаді-2" розгортатимуться навколо його сина Івана. Хто гратиме Бєлова-молодшого, продюсери поки не визначилися. А поки прихильники серіалу вже навіть створили спеціальний сайт, присвячений "Бригаді-2".

РБК

Зараз ви читаєте новину «"Бригаду-2" зніматимуть в Чорногорії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі