четвер, 17 червня 2010 14:37

"Бригада-2" стане повнометражним фільмом

"Бригада-2" стане повнометражним фільмом

Творча група гучного серіалу "Бригада" приступила до зйомок продовження цієї картини. На сьогоднішній день фінансове питання вирішене і робота над проектом почалася, йде кастинг.

Сюжет сценарію поки тримається в таємниці. Проте вже відомо, що на перший план, швидше за все, вийдуть діти колишніх героїв. У картині будуть задіяні як вже відомі актори, так і нові імена. Але як розповів "КП" продюсер проекту Олександр Іншаков, "Бригада-2" стане не серіалом, а повнометражним фільмом, який вийде на екрани країни, а також буде показаний по телебаченню.

Бюджет нового фільму невеликий - близько 5 млн доларів. Це пов'язано з тим, що, за словами продюсера, "зараз стало складно відбивати гроші - важко зібрати глядачів на прокат". Але цей бюджет творці картини упевнені, що "за всіма розкладами відіб'ємо".

Що стосується головних героїв, то вже отримана згода на зйомки в продовженні "Бригади" актриси Катерини Гусєвої. Вона зіграє свою героїню - Ольгу Бєлову. Її роль пройде через весь фільм, проте чи буде вона заміжньою жінкою або вдовою, поки невідомо. Річ у тому, що актор Сергій Безруков категорично відмовляється грати свого персонажа Сашу Бєлого.

Видання з посиланням на свої джерела пише, що Безруков раніше заявляв, що може зніматися в проектах кінокомпанії Олександра Іншакова тільки за гонорар в 25 тисяч доларів за знімальний день. Таким чином його участь в "Бригаді-2" за кількістю знімальних днів коштувала б більше мільйона доларів. Для порівняння "КП" наводить розцінки за день зйомок таких зірок кіно, як Костянтин Хабенський та Олег Меньшиков. Їхній гонорар - 11 тисяч доларів на день.

Втім, продюсер Іншаков все ще сподівається залучити актора хоч би для зйомок в епізоді. "Серіал "Бригада" зробив з цього актора зірку. І не дуже красиво підводити друзів", - зазначив Іншаков, згадавши, що "коли у актора запалюється зірка в лобі - це не здорово".

Сам Сергій Безруков в інтерв'ю "КП" заявив, що не дав згоди на зйомки в продовженні серіалу і не погодиться "ні за які мільйони".

"Ні за які гонорари не зніматимуся. Гонорари такі, всякі, які завгодно можуть бути, але я в цю тему не повернуся. Я не хочу. Я поважаю Олександра Івановича Іншакова, але мені ця тема нецікава... Категорично ні. Категорично! Ні за які гонорари!" - заявив Безруков.

Зараз ви читаєте новину «"Бригада-2" стане повнометражним фільмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути