вівторок, 15 квітня 2014 15:02

Сашко Положинський презентував свій новий музичний проект

Сашко Положинський презентував свій новий музичний проект

Новий музичний проект "Був'є" презентував Сашко Положинський, лідер гурту Тартак. Почав його кліпом та піснею "Не Свари Мене, Мамо".

"Це перша пісня проекту "Був'є", який, власне, цією піснею й починає своє існування. За відсутністю відео, змонтовано такий собі колаж з фотографій, надісланих людьми, які цим засвідчили свою підтримку новому проектові. Все монтувалося в останню ніч невмілими руками, тож не судіть надто суворо. Просто дивіться на людей на фотографіях та слухайте пісню, яку творили", - написав музикант у супроводі до свого відео.

Також лідер гурту Тартак подякував усим, хто допомагав у створенні імпровізованого кліпу.

"Дякую всім, хто чекав і допомагав. Вибачте, хто даремно надсилав свої фотки - всі не вмістилися. І з Днем народження - "Був'є" і маму" — додав музикант.

Над дебютною композицією "Не Свари Мене, Мамо" працювали: Вадим Захарченко - гітара; Валентин Миронюк - барабани; В'ячеслав Короткий - бас-гітара; Роман Сорока - аранжування та саунд-продюсування; Сашко Положинський - слова та мелодія.

Зараз ви читаєте новину «Сашко Положинський презентував свій новий музичний проект». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі