четвер, 08 березня 2012 16:59

Спецтема: Євробачення-2012

Росію на "Євробаченні" представить колектив бабусь, які співають удмуртською мовою
5

Фото: Фото: vesti.ru

У Москві завершився відбірковий конкурс з вибору виконавця, якому буде довірено честь захищати Росію на Міжнародному конкурсі "Євробачення-2012". Переможцем стала група "Бурановские бабушки" - фольклорний колектив із села Буранова республіки Удмуртія, який виконує на удмуртській мові різноманітні хіти.

Вони виступили з піснею Party for everybody, обійшовши 24 інших кандидата.

"Музику написав композитор Віктор Дробиш, а текст ми самі придумали, крім англійських фраз. Англійський текст написав дуже відомий автор, навіть не вимовлю зараз її ім'я", - розказала бабуся Оля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Євробачення поїде Гайтана

За її словами, їх виступи і поїздки пов'язані з тим, що вони хочуть побудувати церкву в селі Бураново Малопургінского району Удмуртії.

"Це наша єдина мета. Слава і багатство бабусям не потрібні - у нас, слава Богу, тили є, господарство, є чим жити. Ми взяли дуже велику відповідальність на себе, коли вирішили побудувати церкву, - це завжди дуже непросто, тим більше, що для нашої світлої мети ми вибрали такий нестандартний шлях - через естраду. Але ми віримо, що у нас все вийде. Зараз ми вже зібрали частину грошей, але поки не говоримо, скільки, щоб не було пересудів. Поки тримаємо в секреті. З Божою допомогою зберемо і побудуємо церкву", - говорить учасниця гурту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексія Матіаса зняли з фіналу "Євробачення"

"Нам дуже потрібно бути обережними в тому плані, щоб ми не стали просто смішними. Цю грань дуже складно дотриматися, але ми максимально намагаємося, щоб нас не сприймали клоунами", - резюмувала бабуся Оля.

Зараз ви читаєте новину «Росію на "Євробаченні" представить колектив бабусь, які співають удмуртською мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

68

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі