понеділок, 20 лютого 2012 17:40

Спецтема: Євробачення-2012

Фальоса назвав "Євробачення" заполітизованим конкурсом

Фальоса назвав "Євробачення" заполітизованим конкурсом

Український продюсер Юрій Фальоса вважає правильним рішення послати на Євробачення у Баку Гайтану. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Гайтана досить досвідчена і сильна по вокалу претендентка. Але я не впевнений, що вона зможе перемогти на конкурсі. Їй дуже бракує сучасності і чогось нового. Цього більше є у Макса Барських або в дуету "Нереальні пацани". Але в Гайтани більше шансів зробити якісний промотур, бо її продюсер швидше знайде гроші на це. Звичайно, це могли зробити і інші продюсери, але всі ці претенденти на "Євробачення" ще замолоді", - переконаний Фальоса.

Між тим "Євробачення", на думку продюсера, доволі заполітизований конкурс.

"Криза, яка почалася в Європі, серйозно позначилась на ньому ще торік, коли конкурс перенесли до Азії. Азербайджан багата країна і зараз вони хочуть показати, що в Азії круче, ніж в Європі. Повірте, що газу і нафти їм на це вистачить. Не виключено, що цього року може перемогти Казахстан, наприклад. Через кризу в Європі багато конкурсів перекочовують в Гонконг і навіть на Філіппіни. В Україні "Євробачення" популярне тому, що конкурс показують по тєлєку. Є ще "Нова хвиля" і торік додався "Криммюзікфест". В Європі є ще 50 конкурсів, про які у нас ніхто не знає", - зауважує Фальоса.

ВІДЕО: Пісню Гайтани для "Євробачення" втягують у скандал

Більше на тему "Євробачення" читайте в "Газеті по-українськи" у завтрашньому номері.

Зараз ви читаєте новину «Фальоса назвав "Євробачення" заполітизованим конкурсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути