понеділок, 15 січня 2007 11:40

Російського співака Вітаса заарештували в Амстердамі за контрабанду

 

В аеропорту Амстердама, у суботу, 13 січня, співробітники Інтерполу затримали російського співака Вітаса та його продюсера Сергія Пудовкіна за підозрою в контрабанді предметів мистецтва.

У них вилучили тубус з полотном, яке було зроблене з використанням золотих ниток і шовку. На полотні зображений сам Вітас, в образі корейського принца.

Артиста і продюсера доставили в місцевий "ДОПР". Фахівці визнали полотно цінним експонатом і, оскільки цей предмет був оформлений на Пудовкіна, Вітаса відпустили. Проте спочатку співак написав пояснювальну записку про те, що в цьому аеропорту була транзитна пересадка Тайбей - Амстердам - Москва, а полотно - не що інше як знак любові і пошани корейських прихильників, які на концерті і подарували йому цей презент.

Пудовкіну виписали штраф у розмірі 5.500 ЄВРО, а саме полотно відправили на додаткову експертизу, після якої вирішуватиметься питання по судовому розгляду.

Вітас сподівається, що до березневої прем"єри в Москві публіка все-таки побачить це полотно в залі разом зі своєю восковою фігурою, яка скоро займе своє місце в музеї Мадам Тюссо в Лондоні, повідомляє офіційний сайт Вітаса.

Зараз ви читаєте новину «Російського співака Вітаса заарештували в Амстердамі за контрабанду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі