понеділок, 09 травня 2016 10:06

Російський критик визнав пісню Джамали найкращою на Євробаченні

Музичний критик і журналіст російського видання "Московський комсомолець" Артур Гаспарян похвалив українську співачку Джамалу, яка представляє Україну на Євробаченні-2016. Запевнив, такої кількості мурашок від пісні не відчував вже давно, пише "Обозреватель".

"Подивився репетицію України. Зробив висновок, що найкращий номер на Євробаченні цього року, краща пісня, найкраще вокальне виконання, і взагалі все найкраще привезла на Євробачення Джамала. Для мене сумнівів немає ніяких" - наголосив Гаспарян.

Автор: ua.korrespondent.net
 

Гаспарян наголосив, що Джамала, на відміну від інших учасників, не носиться по сцені, "як кішка на пожежі".

"Такої кількості мурашок по шкірі, яка була під час виконання Джамалою своєї пісні, не відчував дуже давно. І не тільки на конкурсі Євробачення, а взагалі. Енергетика була абсолютно фантастична і скажена" - додав він.

Критик зазначив, якщо журі конкурсу дійсно професійне і голосує з професійної точки зору, то воно просто не зможе не поставити Джамалу на перше місце.

Читайте також: У столиці Швеції урочисто відкрили Євробачення

Нагадаємо, українську співачку Джамалу вважають головним претендентом на перемогу в цьогорічному "Євробаченні". Конкурс проходитиме 10—14 травня у шведському Стокгольмі. Джамала вперше виступатиме в другому півфіналі конкурсу 12 травня. Виконуватиме пісню "1944". У ній йдеться про відселення кримських татар з півострова. Радянська влада 1944-го примусово депортувала татар, звинувачуючи їх у співпраці з німецькими військами.

Зараз ви читаєте новину «Російський критик визнав пісню Джамали найкращою на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі