субота, 08 лютого 2020 04:45

Російська оперна співачка виступила перед українськими військовими на Донбасі

Російська оперна співачка виступила перед українськими військовими на Донбасі
Російська оперна співачка Марія Максакова виступила перед українськими військовими на Донбасі в образі Мерілін Монро.М17

Перед українськими бійцями у Попасній на Луганщині та Дебальцево на Донеччині художник Арсен Савадов відтворив концерт Мерілін Монро. 1954-го голлівудська зірка виступила перед американськими військовими в Південній Кореї. Мала підвищити бойовий дух у захисті кордонів країни від комуністів з Півночі.

У сучасному рімейку туру роль Монро виконали російська меццо-соправно Марія Максакова та співак El Кравчук.

"Марія своєю непростою біографією показала, що це дуже протверезить путінську ідеологію, Вона людина, яка емігрувала в нашу країну ще й підбадьорює наших воїнів", - розповідає Савадов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У найближчі 50 років нам мир із Росією не світить" - журналіст опублікував свої воєнні щоденники

Мистецька акція художника стала основою фільму "Голоси любові". Прем'єра стрічки відбудеться 9 лютого в київському центрі сучасного мистецтва М17.

Додатково в М17 покажуть фотографії з різних циклів Арсена Савадова. Наприклад, "Донбас-Шоколад", де він зняв шахтарів в балетних пачках. Продемонструють "Колективне червоне", "Книга мертвих", "Мода на кладовищі", "Commedia dell'arte в Криму", "Кокто", "Андеграунд 2000", "Ангели" і новий проєкт "Щоденник потопельника".

Експозиція буде відкрита з 9 лютого по 31 березня.

Зараз ви читаєте новину «Російська оперна співачка виступила перед українськими військовими на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі