понеділок, 23 липня 2018 14:26

Рок-музика та відсутність алкоголю: чим здивує фестиваль "Бандерштат"

Рок-музика та відсутність алкоголю: чим здивує фестиваль "Бандерштат"
На "Бандерштаті" працюватимуть 4 музичні сцени. Фото: Вікіпедія

Більш ніж півсотні виконавців виступлять на музичному фестивалі "Бандерштат". Він пройде 3-5 серпня у селі Рованці на Волині.

Про програму цьогорічного фестивалю розповідає його засновник та арт-директор Сергій Мартинюк: "Цей рік присвячуємо демонстрації досягнень українців. Діятиме лекційна зона, літературна сцена, ярмарок презентації українських стартапів і суспільних проектів - від соціальних ініціатив і до електромобілів українського виробництва. Покажемо, що, крім популярного в нашій країні хештегу "зрада", у нас відбувається багато позитивних речей. На цьому значно менше акцентується уваги".

Не обійдеться і без музичних сцен. Їх буде чотири: головна, тиха, урбан і нічна.

Серед гостей - гурти "Друга ріка", "Тартак", "О.Torvald", "Плач Єремії", "5 Vymir", Катя Чілі, Христина Соловій. Очікуємо чимало гостей з Європи, особливо представників важкої музики. Виступлять чехи Sunset Trail, нідерландський гурт WRCKG, новозеландський колектив I Am Giant, фіни New Deadline, білоруси NaviBand.

Також будуть нічні сети українських електронних музикантів.

На літературній сцені будуть виступати Макс Кідрук, Любко Дереш і чимало інших письменників.

"Бандерштат" традиційно пройде під Луцьком. Відбудеться вдванадцяте - це один із найстаріших українських музичних фестивалів. На територію проведення можна буде потрапити через міст над річкою Стир безпосередньо з центру Луцька. Як дістатися чи придбати квитки, можна знайти на сайті.

На фестивалі діятиме наметове містечко з інфраструктурою, душем. Фестиваль безалкогольний, тому на нього можна спокійно їхати всією родиною.

Усі українські вояки можуть безкоштовно відвідати "Бандерштат". Окремо буде дитяче містечко з конкурсами та розвагами, де можна буде залишити малюків на вихователів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У церкві стільки б не вистояли, як на концерті

Торік "Бандерштат" зібрав 12 тис осіб. Найбільше гостей приїхали зі Львова, Києва, Рівного та Луцька. Були відвідувачі з Італії, Ізраїлю, Австрії, Японії. Діяли три музичні сцени різних стилів. Загалом виступили 60 гуртів.

Відбулися зустрічі з в.о. міністра охорони здоров'я Уляною Супрун, музикантом Олегом Скрипкою, журналістом Романом Скрипіним, економістом Павлом Шереметою, медиком-добровольцем Яною Зінкевич.

Зараз ви читаєте новину «Рок-музика та відсутність алкоголю: чим здивує фестиваль "Бандерштат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі