вівторок, 09 серпня 2011 12:37

Рімейк "Брудних танців" зніме режисер фільму про Джексона

Рімейк "Брудних танців" зніме режисер фільму про Джексона

Студія Lionsgate призначила Кенні Ортегу режисером рімейку фільму "Брудні танці" ("Dirty Dancing"), повідомляється на сайті Deadline.

Ортега є постановником фільмів трилогії "Класний мюзикл" ("High School Musical") і документальної стрічки про Майкла Джексона "От і все" ("This Is It"). Крім того, він брав участь у роботі над низкою проектів (зокрема і над оригінальними "Брудними танцями") в якості хореографа.

Фільм "Брудні танці" вийшов в прокат в 1987 році. Головні ролі в картині виконали Дженніфер Грей і Патрік Свейзі. Події фільму розгорталися в першій половині 60-х років минулого століття. Йшлося про дівчину, яка приїжджає з батьками на курорт і закохується в місцевого вчителя танців.

Згідно з відомостями з сайту BoxOfficeMojo, стрічка 1987 року зібрала в прокаті 213 мільйонів доларів США при бюджеті в шість мільйонів. У 2004 році на екрани була випущена друга частина, що отримала назву "Брудні танці 2: Гаванські ночі". Ця картина фактично провалилася в прокаті, зібравши близько 27,7 мільйона доларів при бюджеті в 25 мільйонів.

Рімейк оригінальних "Брудних танців" був анонсований ще в 2009 році. Тоді ж повідомлялося, що сценарій напише Джулія Дал, відома, зокрема, за роботою над серіалом "Західне крило".

Зараз ви читаєте новину «Рімейк "Брудних танців" зніме режисер фільму про Джексона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі