пʼятниця, 16 квітня 2010 17:31

У вдови Патріка Суейзі буде дитина

У вдови Патріка Суейзі буде дитина

Актриса Лайза Наємі, вдова знаменитого актора Патріка Суейзі, планує знову створити сім"ю. Лайза має намір подати документи на усиновлення малюка.

У шлюбі із зіркою фільму "Брудні танці" Лайза прожила 34 роки. У подружжя було достатньо багато спільних інтересів окрім професійних, вони дуже любили тварин і природу. В той же час пара мріяла і про малюка. Проте єдина вагітність Наємі обірвалася викиднем на ранньому терміні.

Відтоді подружжя подумувало про те, щоб звернутися за допомогою до професіоналів і пройти процедуру штучного запліднення, але так і не знайшли відповідних фахівців.

"Нам з Патріком потрібно було обстежитись, щоб знайти корінь проблеми, але ми не зробили цього", - нарікає Ліза.

Зараз актриса дуже сильно шкодує про це. Проте вона не падає духом і готова усиновити малюка.

"Люди по всьому світу беруть прийомних дітей, а я завжди хотіла дитину", - цитує Лайзу американське видання Globe.

За відомостями журналістів, незадовго до того як у Суейзі був діагностований рак, подружжя задумалося про усиновлення малюка з Росії, проте 53-річна актриса наполягає, що вони до останнього сподівалися обзавестися власним спадкоємцем.

Нагадаємо, онкологія підшлункової залози була виявлена у актора в березні 2008 року. У червні того ж року Суейзі дав інтерв"ю, в якому зізнався, що бореться із захворюванням, проте лікарі дали невтішні прогнози на одужання. 14 вересня 2009 року знаменитий актор і танцюрист помер у віці 57 років.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «У вдови Патріка Суейзі буде дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути