вівторок, 31 березня 2015 19:11

Рассел Кроу розповів про переслідування з боку Майкла Джексона

Рассел Кроу розповів про переслідування з боку Майкла Джексона

Актор і режисер Рассел Кроу розповів, що найважчим для нього періодом в кар'єрі стали перші кілька років після "Оскара" за фільм "Гладіатор", коли артист пізнав такі непривабливі сторони слави, як переслідування Майклом Джексоном і погрози "Аль-Каїди", передає The Guardian.

"Два чи три роки мене доймав Майкл Джексон. Я не був з ним знайомий, ніколи його не зустрічав, але він якимось чином з'ясував, під яким ім'ям я зупиняюся в готелях, і постійно мені телефонував. Куди б я не приїжджав, він телефонував мені і питав, чи на місці містер Уолл або місіс Уолл, а потім починав жартувати про те, що якщо нікого з Уоллів немає, то що ж тоді підтримує дах?" - розповів Кроу.

За словами артиста, у 2001 році йому також погрожувала викраденням "Аль-Каїда". Наступні два роки Кроу всюди супроводжували кілька агентів ФБР, через що, як каже актор, у багатьох склалося враження, що він одержимий власною безпекою.

Режисерський дебют Рассела Кроу - фільм "Шукач води", в якому новозеландець також зіграв головну роль, виходить в український прокат 9 квітня.

Кроу став найбільш високооплачуваним актором світу в 2014 році, заробивши більше 82 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Рассел Кроу розповів про переслідування з боку Майкла Джексона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі