Ексклюзиви
неділя, 30 квітня 2017 15:50

Продюсер фільму "Україна в огні" готує фільм про Путіна

Продюсер фільму "Україна в огні" готує фільм про Путіна
Американський режисер готує фільм про Путіна. Фото: thedenverear.com

Продюсер фільму "Україна в огні" та володар трьох премій "Оскар", американець Олівер Стоун, скоро представить фільм про президента Росії Володимира Путіна. Про це він розповів у бесіді з журналістом The Sydney Morning Herald.

"Це не стільки документальний фільм, скільки сеанс запитань та відповідей. Володимир Путін - один з найважливіших лідерів в світі. Оскільки США оголосили його ворогом - великим ворогом - я думаю, дуже важливо, щоб ми почули те, що він може сказати", - пояснив Стоун.

70-річний режисер зазначив, що фільм "відкриє цілу точку зору", яку американці не чули. Також повідав подробиці спілкування з російським президентом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українського режисера запросили в США викладати акторську майстерність

" Ми їздили до нього чотири рази за два роки. Спочатку я говорив з ним про справу Сноудена, що згадується в фільмі. З цієї розмови, думаю, зросла довіра", - сказав Стоун.

Кінострічка розповість про погляди Путіна на події з тих пір, як він вперше став президентом у 2000-му році.

Документальний фільм "Україна в огні" вийшов 2016 року. Стрічка присвячена історії України, темі протестів на Майдані та подіям на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Продюсер фільму "Україна в огні" готує фільм про Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі