понеділок, 16 вересня 2019 18:40

Продюсер Олександр Роднянський розкаже про розвиток сучасного кіно та поділиться багаторічним досвідом

У п'ятницю, 20 вересня, в Київському академічному театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра відбудеться майстер-клас продюсера Олександра Роднянського.

Роднянський розкаже про ключові висновки свого багаторічного професійного досвіду. Що взагалі таке сучасне кіно? Що очікує на індустрію в найближчому майбутньому? Спікер розповість про бурхливі трансформації в кіно, розвиток стрімінгових платформ і вплив на кінематограф соціальних мереж, телебачення.

Подію буде модерувати Андрій Алферов, кінокритик, телеведучий, член Міжнародної асоціації кінопреси.

Автор: molodist.com
  Олександр Роднянський — продюсер, режисер, засновник «1+1». Двічі номінований на «Оскар» в якості продюсера.
Олександр Роднянський — продюсер, режисер, засновник «1+1». Двічі номінований на «Оскар» в якості продюсера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Венеційському кінофестивалі перемогла стрічка про божевільного коміка

Олександр Роднянський — продюсер, режисер, засновник "1+1". Двічі номінований на "Оскар" в якості продюсера, в 2016 році обраний членом журі Американської кіноакадемії. Останні 10 років співпрацював в якості продюсера з такими режисерами, як сестри Вачовскі ("Хмарний Атлас"), Біллі Боб Торнтон ("Машина Джейн Менсфілд"), Роберт Родрігес ("Мачете вбиває", "Місто Гріхів 2"), Андрій Звягінцев ( "Левіафан", "Нелюбов").

Зараз ви читаєте новину «Продюсер Олександр Роднянський розкаже про розвиток сучасного кіно та поділиться багаторічним досвідом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі