пʼятниця, 18 січня 2019 14:45

Прибулець став зіркою Instagram
10

Світлина рідної планети Робета
Фото: https://www.instagram.com/robertmauricedebois/
Перша поява Роберта на Землі
Сніданок Роберта
Вечеря Роберта
Роберт на роботі

Французький фотограф Бріс Круммнекер вигадав персонажа-інопланетянина, який живе на Землі та, як усі, публікує свої фотографії у соціальні мережі.

"Його звуть Роберт Моріс Дюбуа, - каже Круммнекер. - Любить робити селфі, гортати стрічку новин у Facebook і шукати партнерів у Тіндері".

"Роберт — мій спосіб критикувати соціальні явища, наприклад, "качине обличчя", - продовжує митець. - Як сталося, що фотографії дівчат із надутими губами та кавою "Старбакс" отримують тисячі "лайків" і прихильників? Люди почали жити за філософією "Я публікую, значить, я існую".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Постапокаліптичні місця та чудернацькі створіння: гурт "Один у каное" здивував казковим кліпом

Соціальна мережа Instagram з'явилася 2010-го. Створена для обміну та оцінки коротких відеороликів і фотографій. Зареєстрованих користувачів нараховується більше 1 мільярда. Рік тому найпопулярнішою фотографією за всю історію мережі стала світлина із рукою новонародженої дитини американської моделі Кайлі Дженнер, отрилала 18,6 млн вподобань. Однак пізніше анонім створив акаунт "Світовий рекорд яйця" всього із однією фотографією курячого яйця на білому фоні. Автор закликав усіх користувачів допомогти побити рекорд американської зірки. Яйце отримало 48 млн вподобань і стало найпопулярнішим знімком за всю історію Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Прибулець став зіркою Instagram». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі