понеділок, 14 січня 2019 18:45

Постапокаліптичні місця та чудернацькі створіння: гурт "Один в каное" здивував казковим кліпом

Постапокаліптичні місця та чудернацькі створіння: гурт "Один в каное" здивував казковим кліпом
За сюжетом відео, юний головний герой через розбіжності з батьками йде з дому

Український гурт "Один в каное" випустив кліп на пісню "У мене немає дому", яка увійде до майбутнього альбому. Відеоробота стала першою за останні 9 років існування дуету.

За сюжетом відео, юний головний герой через розбіжності з батьками йде з дому. Дорогою хлопчик зустрічає своїх уявних друзів – войовничого козака та чудернацьких створінь, з якими подорожує фантастичними місцями. За словами солістки гурту Ірини Швайдак, навіть в уявних друзів хлопчика є свій дім, куди їм пора повертатись, тому врешті-решт подорож знову приводить героя до рідного дому.

Режисером ролику виступив Володимир Власенко.

"Коли я вперше почув цю пісню, я був у дорозі - їхав нічним рейсом до селища, де я виріс. Мій батько помер, і тепер мені було потрібно продати будинок, що простоював порожнім вже довгий час. Згадуючи моменти з дитинства, я натрапив на лайв-версію треку "У мене немає дому". Вона була настільки проникливою і близькою до моїх думок, що я одразу почав шукати ідеї для її візуального втілення", – розповідає Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відрублена голова і розп'яття: америкаський співак зняв моторошний кліп в Україні

Разом із тим гурт анонсував весняний тур, до якого увійшло шість міст України. 28 березня концерт відбудеться в Ужгороді, потім музиканти відвідають Івано-Франківськ, Чернівці, Хмельницький, Дніпро і Одесу. Концерт у Києві відбудеться 21 квітня у Жовтневому палаці.

Український гурт "Тартак" презентував кліп на пісню "Попелюшка". Колектив випустив трек спільно з гуртом "Нумер 482". У відео знялася модель журналу Playboy Адель Вакула.

Зараз ви читаєте новину «Постапокаліптичні місця та чудернацькі створіння: гурт "Один в каное" здивував казковим кліпом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі