пʼятниця, 02 жовтня 2015 12:51

Прем'єру пріквела фільму "Дзвінок" скасували

Прем'єру пріквела фільму "Дзвінок" скасували
Фрагмент постеру фільму "Дзвінок"

Американська кіностудія Paramount Pictures скасувала прем'єру фільму жахів "Дзвінки", який мав вийти на екрани 13 листопада 2015 року, повідомляє Variety. Компанія не повідомляє про причини такого рішення.

Передбачається, що картина стартує в кінотеатрах в 2016 році, але точна дата релізу поки не уточнюється.

Фільм планувалося випустити у форматі 3D. Режисером виступив Ф. Хав'єр Гутьєррес. У картині зіграли Еймі Тігарден, Джонні Галекі та Зак Реріг. Дія в ній розгортається за 30 років до подій, показаних у першій частині. Творці розкажуть про дитинство головного антагоніста серії — дівчинки Самари Морган. Крім того, глядачі дізнаються про походження таємничої відеокасети, після перегляду якої вмирали люди.

Фільм "Дзвінки" стане пріквелом дилогії, частини якої вийшли в 2002 і 2005 році. Режисером першої картини виступив Гор Вербінськи, друої — Хідео Наката. У центрі сюжету — журналістка, самостійно розслідує серію вбивств підлітків у невеликому американському містечку. З'ясовується, що винуватцем загибелі став привид дівчинки Самари Морган. Головну роль в обох стрічках зіграла Наомі Уоттс.

Дилогія, в свою чергу, — ремейк японського трилера "Дзвінок" і його продовження, що вийшли в 1998 і 1999 роках.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єру пріквела фільму "Дзвінок" скасували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі