Ексклюзиви
пʼятниця, 16 листопада 2012 13:03

Правнучка Фройда у Львові показала "Ігри Розуму"
7

Фото: Фото: Ольга Швед

У Львові 15 листопада правнучка Зіґмунда Фройда Лючія Мак Адам Фройд привезла виставку робіт під назвою "Ігри розуму". Їх показують у Мистецькій галереї Гері Боумена.

"Мої роботи у техніці монопринт, тому швидко їх зробити не вдається. Над однією працюю близько місяця. Усього до Львова привезла вісім великих та дві маленьких монопринтних роботи" - каже Лючія Фройд.

Батько Лучії – найдорожчий художник сучасності - Люсьєн Фройд, окрім своєї геніальності ще й славиться любов'ю до жінок. У нього 13 дітей – шлюбних та позашлюбних. З Лючією він познайомився, коли тій було кілька років.

За словами художниці, малювала вона з дитинства. А вже в студентському віці усвідомила свою приналежність до родини Фройдів. Почала більше вивчати роботи прадіда, батька. Саме після цього професійно зайнялася мистецтвом.

"Мені подобаються інтелектуальні ігри – покер, шахи. Людина мислить, у її голові відбуваються процеси. Треба врахувати ризик, подумати. Азарт і ризик у моєму випадку полягають у тому, що картина, яка народжувалась в моїй уяві так нелегко і поступово, може бути втрачена під час друку і ніколи не матеріалізуватись, адже ніколи не відомо, яким буде кінцевий результат" - каже художниця.

Люсі виставляла свої роботи у Mayfair Art Club, Mall Galleries, Originals Contemporary Printmaking Show та the Royal Academy Schools. Її роботи неодноразово продають на найбільших аукціонах Christies, Bonhams та Sotheby's.

Триватиме виставка до 9 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Правнучка Фройда у Львові показала "Ігри Розуму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі