четвер, 22 липня 2010 10:12

Помічника реквізитора знімальної групи "Доктора Хауса" змушували до оргій

Помічника реквізитора знімальної групи "Доктора Хауса" змушували до оргій

Член знімальної групи серіалу "Доктор Хаус", звільнений в березні, подав до суду на своїх колишніх працедавців, вимагаючи 1 млн доларів за моральний і фізичний збиток. Він стверджує, що його звільнили за відмову від участі в колективній розпусті.

Карл Джонс, котрий працював в знімальній групі помічником реквізитора, стверджує в позові, що його безпосередні керівники вимагали "відвідувати стрип-бари, брати участь в пиятиках і оргіях в трейлері, палити марихуану, нюхати кокаїн і здійснювати інші небезпечні дії".

Згідно з заявою Джонса, напившись текіли, його начальники зі знімальної групи починали метати ножі в стіну, а один з них пару разів приносив на майданчик вогнепальну зброю. Звільнений реквізитор також скаржиться на звернення - його безпосередні начальники не соромилися використовувати в спілкуванні з працівниками міцні висловлювання, називаючи їх "гоміками, шмарами, повіями, півниками, членами, дебілами та ідіотами".

Джонс стверджує, що намагався розповісти про непристойну поведінку знімальної групи одному з продюсерів серіалу, проте той не захотів втручатися в ситуацію. Як запевняє колишній помічник реквізитора, незабаром після цього він і був звільнений з роботи.

Відповідачами за позовом Джонса виступають компанія Universal, котра випускає "Доктора Хауса", а також дві фізичні особи - Тайлер Паттон і Майк Кейсі.

Популярний серіал про доктора Хауса, головний герой якого сам веде асоціальний спосіб життя, неодноразово зазнавав критики за демонстрацію вживання наркотиків, пропаганду неетичного ставлення до хворих і фактичні помилки в сфері медицини. Втім, подібні скандали часто йдуть на користь таким проектам. Можливо, позов добродійного Карла Джонса є способом залучення уваги перед стартом чергового сезону цією осені.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Помічника реквізитора знімальної групи "Доктора Хауса" змушували до оргій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі