середа, 08 квітня 2009 11:30

Заради Білого дому "помер" один з лікарів Доктора Хауса (ФОТО)

 

Актор Кел Пенн, який два останні сезони грав в серіалі "Доктор Хаус" лікаря на ім"я Лоуренс Катнер, залишив проект і перейшов на роботу в службу громадських зв"язків Білого дому.

Він займе пост заступника голови апарату Білого дому по зв"язках з громадськістю.

Сценаристи серіалу внесли зміни в розвиток серіалу: у двадцятій серії п"ятого сезону (SimpleExplanation) доктор Катнер помер у віці 33 років, і в наступних серіях Грегорі Хаусу та його помічникам належить з"ясувати, чи дійсно талановитий лікар Катнер наклав на себе руки, вистріливши собі в голову, або це було вбивство, замасковане під суїцид.

Сам же Кел Пенн, відомий також ролями в комедіях "Гарольд і Кумар йдуть у відрив" та "Гарольд і Кумар: втеча з Гуантанамо", пояснив своє рішення в інтерв"ю виданню EntertainmentWeeekly таким чином: "Я був неймовірно вдоволений, отримавши кілька місяців тому пропозицію працювати в Білому домі".

"В ході передвиборної кампанії я познайомився з президентом і деякими з його співробітників, і мене зацікавила ця робота, - продовжив Пенн.- Таким чином, я займу пост заступника директора в апараті Білого дому по зв"язках з громадськістю".

Телекомпанія FOX, що випускає серіал, створила віртуальний пам"ятник докторові Лоуренсу Катнеру. На спеціально створеному сайті міститься докладна біографія героя, відеоролик з пам"ятними епізодами з його участю, а також записки інших членів команди доктора Грегорі Хауса і співробітників лікарні, де працював загиблий. Лист з ім"ям доктора Хауса порожній. Вінчають сторінку дати життя доктора Катнера - 1975-2009.

Lenta.ru, Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «Заради Білого дому "помер" один з лікарів Доктора Хауса (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути