четвер, 20 червня 2013 10:09

Помер Джеймс Гандольфіні, який зіграв головного мафіозі у кращому серіалі в історії

Помер Джеймс Гандольфіні, який зіграв головного мафіозі у кращому серіалі в історії
Джеймс Гандольфіні. Кадр з "Клану Сопрано"

У Римі 19 червня помер актор Джеймс Гандольфіні. Про це повідомляє Reuters. Як уточнили представники телеканалу HBO, Гандольфіні перебував в Італії на відпочинку.

За попередніми даними, причиною смерті актора став серцевий напад. Гандольфіні був 51 рік. В цілому за свою кар'єру Гандольфіні знявся більш ніж у 40 фільмах, в тому числі, в таких стрічках як "Ціль номер один", "Самотні серця", "Людина, якої не було" і "Останній замок".

Найбільшу популярність Гандольфіні принесла роль Тоні Сопрано - голови мафіозного сімейства в серіалі "Клан Сопрано". Серіал виходив на телеканалі HBO з 1999 року по 2007 рік і мав значний успіх як у глядачів, так і у кінокритиків.

У 2013 році американська Гільдія сценаристів визнала "Клан Сопрано" кращим серіалом в історії. За роль Тоні Сопрано Гандольфіні тричі був удостоєний премії "Еммі" і один раз отримав "Золотий Глобус".

Зараз ви читаєте новину «Помер Джеймс Гандольфіні, який зіграв головного мафіозі у кращому серіалі в історії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі