понеділок, 17 вересня 2007 09:27

"Клан Сопрано" отримав "Еммі" в найпрестижнішій номінації (ФОТО)
6

Серіал "Клан Сопрано" (The Sopranos), показ якого завершився влітку 2007 року, отримав "Еммі" в найбільш престижній номінації - "кращий драматичний телесеріал", повідомляє AP. Урочиста церемонія вручення нагород Американської телевізійної академії - "Еммі" - відбулася в Лос-Анджелесі в неділю ввечері (ранок понеділка за московським часом). "Клан Сопрано" був номінований на 15 "Еммі" й отримав у результаті три нагороди. Окрім найпрестижнішої нагороди, "Клану Сопрано" також дісталися премії за кращу режисуру і кращий сценарій у категорії "драматичні серіали". Нагорода за головну чоловічу роль в драматичному серіалі дісталася Джеймсу Спадеру (James Spader) за роботу в "Юристах Бостона" (Boston Legal).

"Еммі" за головну жіночу роль в драматичному серіалі отримала Селлі Філд (Sally Field), що зіграла в "Братах і сестрах" (Brothers & Sisters). Нагороди за кращу чоловічу і жіночу роль другого плану отримали відповідно Тері О"Куїнн (Terry O"Quinn) за "Залишитися в живих" (Lost) і Кетрін Хайгл (Katherine Heigl) за "Анатомію Грея" (Grey"s Anatomy).

Кращим комедійним серіалом на "Еммі-2007" визнаний "30Rock". Кращою актрисою в головній ролі в комедійному серіалі названа Америка Феррера (America Ferrera) за роботу в "Поганулі Бетти" (Ugly Betty). Цей серіал, аналог якого під назвою "Не родися красивою" з успіхом пройшов у Росії, також отримав "Еммі" за режисуру. Кращим виконавцем головної чоловічої ролі в комедійному серіалі став Ріки Жерве (Ricky Gervais) за "Extras".

Три "Еммі" дісталися двосерійному телефільму "Перервана розповідь" (Broken Trail). Він отримав нагороди в номінаціях "кращий міні серіал", "кращий актор в головній ролі" - Роберт Дювалл (Robert Duvall) і "кращий актор в ролі другого плану" - Томас Хаден Черч (Thomas Haden Church). Британська актриса Хелен Міррен, що зіграла в фільмі Prime Suspect: The Final Act, отримала "Еммі" за кращу жіночу роль в мінісеріалі.

Кращим анімаційним серіалом на церемонії вручення нагород Американської телевізійної академії в 2007 році був визнаний "Південний парк" (South Park), повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Клан Сопрано" отримав "Еммі" в найпрестижнішій номінації (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути