Ексклюзиви
вівторок, 31 липня 2018 19:26

Показали кадри вбивства Симона Петлюри

Показали кадри вбивства Симона Петлюри
З'явився 2-й трейлер фільму "Таємний щоденник Симона Петлюри". Фото: kinoafisha.ua

Творці "Таємного щоденника Симона Петлюри" представили другий трейлер фільму. У ролику показують сцени, що розкривають нові деталі картини. Вона вийде в прокат 6 вересня.

Стрічка розповість про період життя отамана військ Української Народної Республіки Симона Петлюри, коли він жив у Парижі. Саме у французькій столиці його вбив Самуїл Шварцбад. Кадри цього епізоду увійшли в офіційний трейлер.

Робота над сценарієм фільму тривала шість років. Основою для сюжету став вигаданий щоденник Симона Петлюри, а не реальні історичні документи.

Режисер картини – Олесь Янчук. Головну роль виконав одеський актор Сергій Фролов. Також у стрічці зіграли Богдан Бенюк, Євген Нищук, Олег Треповський, Ірма Вітовська та інші.

Фільм знімали у Києві та Львові. Бюджет картини становить 47,2 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали перші кадри з фільму про Симона Петлюру

У другому півріччі відбудуться прем'єри 18 повнометражних стрічок, що створили в Україні. Торік за такий самий період у прокат вийшло 13 фільмів, написав голова Держкіно Пилип Іллєнко у своєму блозі.

Зараз ви читаєте новину «Показали кадри вбивства Симона Петлюри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі