вівторок, 22 жовтня 2013 14:35

Poets of the Fall повернуться восени до Києва

 
Фінські рокери Poets of the Fall виступлять у Києві з сольним концертом 10 листопада "Стерео Плазі".

Група прославилася завдяки грі Max Payne, в якій звучить пісня Late Goodbye, відтоді інтерес до Poets of the Fall не згасає по всій Європі. В результаті дебютний альбом Sings of Life увійшов до офіційного фінський рейтинг альбомів "TOP40", випередивши Apocalyptica, Nightwish і The Crash. Всього "Поети" записали п'ять студійних альбомів. Це - "Найкраща група Фінляндії" за версією MTV.

Poets of the fall вперше відвідали Україну в рамках фестивалю Stare Misto 2011, з якого і почалася любов українських шанувальників до ліричним фінам. Після теплого прийому група двічі виступала в Києві, один з концертів був присвячений 10- річчю колективу. Також група стала одним з основних учасників московського фестивалю Park Live, виступивши на одній сцені з Limp Bizkit і The Killers.

В оновленій "Стерео Плазі " фінські рокери планують відіграти в столиці України відомі хіти і представити кілька нових композицій.

Зараз ви читаєте новину «Poets of the Fall повернуться восени до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі